top of page
OUDER&KIND WORKSHOP
OUDER&KIND WORKSHOP

zo 21 jul

|

Hoorn

OUDER&KIND WORKSHOP

Van Theaterstoel Tot Theaterknuffel! We gebruiken de materialen van de oude stoelen uit Schouwburg Het Park om een hele familie knuffels te maken!

Tijd en locatie

1 andere datums

21 jul 2024, 13:30 – 16:00

Hoorn, Westerdijk 4, 1621 LE Hoorn, Nederland

Over het evenement

Unieke workshop voor kinderen óp het podium! In samenwerking met Kunstkantoor Bild organiseert Het Park de kinderworkshop: van Theaterstoel naar Theaterknuffel. Hier kunnen kinderen de oude stoelen van Het Park een nieuw leven geven. De perfecte start van een leuke zomervakantie!

Over de workshop

In de grote zaal van het Park staan meer dan 900 stoelen. Deze trouwe meubels hebben ervoor gezorgd dat het publiek heeft kunnen genieten van ongelooflijk veel verschillende voorstellingen. Al die tijd met als doel zo comfortabel en onopvallend mogelijk te zijn, zodat je als kijker kon verdwijnen in het spel op het podium. Nu de stoelen met pensioen gaan, verdienen ze het om zelf wel eens in de spotlights te staan!

Tijdens de workshop gebruiken we de materialen van de stoel om een pop mee te maken. Ieder kind gaat aan de slag met de stof, de vulling, naald en draad en aanvullende materialen. We "antropomorfen" de stoel tot een karakter met een eigen willetje! Alle poppen bij elkaar vormen de familie die ál die jaren de grote zaal bewoonden, daar maken we natuurlijk een mooi familieportret van. En met de creaties van de kinderen, wordt er na afloop van de workshop een beetje schouwburg meegenomen naar huis en daarmee verspreid in Hoorn en omgeving.

Onder begeleiding van 2 kunstenaars krijgt ieder kind houvast, de juiste instructies en tools om tot een geweldig resultaat te komen!

Wat is belangrijk om te weten?

  • De workshop vindt plaats in de Hamletzaal in Schouwburg Het Park.
  • Deelname per kind met ouder is €35. Let op: je hoeft dus maar één kaart te kopen. Dit geldt als combiticket voor zowel de ouder als het kind.
  • De workshop is van 13:30 tot 16:00.
  • De aanbevolen leeftijd is vanaf 6 jaar.

Er is maar beperkt plek voor deze kinderworkshop. Als je zeker wilt zijn van een plaats, bestel dan nu.

Koop je tickets via de website van Schouwburg Het Park.

Gebruik deze link voor de vroege workshop,

en deze link voor de workshop in de middag.

Deel dit evenement

bottom of page